Om dyrlægehuset hjallerup

- Høj kompetence i trygge, moderne rammer

I Dyrlægehuset Hjallerup behandler vi katte, hunde og andre smådyr.

Vi kan hjælpe med alt fra vaccinationer og sundhedsundersøgelser til akutte eller længerevarende behandlinger, hvis uheldet er ude, eller dit kæledyr bliver alvorligt sygt.

På siden her kan du få et kig indenfor i vores moderne, veludstyrede klinik og møde de tre dyrlæger.

Klinikken åbnede i Hjallerup i første kvartal 2021 i nyrenoverede lokaler. Vi har således haft mulighed for at indrette klinikken helt efter vores hjerte og med det nyeste udstyr. Fokus har været på at skabe trygge, behagelige rammer for såvel dig som ejer som for dit kæledyr. Vi har således eksempelvis opdelte venteområder til katte og hunde, et specialindrettet kattevenligt konsultationsrum og et roligt farvelrum med egen udgang til aflivninger.

Hos os vil du opleve:

Vores faciliteter omfatter bl.a.:

Vi har således udstyr, faciliteter og varer til at dække de fleste almindelige behov, du og dit kæledyr måtte have. Vi er dog også klar over, at ingen kan være specialister indenfor alle områder. Har vi ikke den fornødne specialistviden eller udstyr i huset til en given patientudredning, kan du trygt stole på, at vi kan henvise dig til dygtige, velrenommerede eksperter, hvor I vil være gode hænder. Det kan for eksempel være i forbindelse med hjertescanning, kompliceret ortopædkirurgi, kiropraktik, adfærdsterapi eller behov for længerevarende hospitalsindlæggelse.

Mød dyrlægerne

Dyrlægehuset Hjallerup ejes og drives af et ungt, sammentømret team bestående af tre lokale dyrlæger. Vi har opbygget hver vores fagspecialer og nyder godt af at trække på hinandens ekspertise i hverdagen.

I vores team vægtes vidensdeling og intern kommunikation højt. Det samme gælder løbende efteruddannelse og faglig opkvalificering, så vi løbende sikrer, at vi har fingeren på pulsen og er på forkant, når det gælder behandlingen af dit dyr.

Anette Skov Madsen

Anette blev færdig som dyrlæge i 2017 og har siden da høstet en masse erfaring under ansættelse på tre forskellige dyreklinikker i Jylland.

Hendes absolutte spidskompetence og største interesseområde er kirurgi i alverdens forskellige udgaver. Hun har også stor interesse og viden indenfor bl.a. billeddiagnostik og reproduktion, som er felter, hun løbende har dygtiggjort sig indenfor.

Anette bor i et lille hus på landet, hvor hun nemt kan få tiden til at gå med sine mange hobbyer. Faktisk er problemet nærmere, at der ikke altid er nok timer i døgnet. Hesten og hunden har dog højeste prioritet, og hun nyder både træningen og samværet med dem.

Katrine Adelhardt Wulff

Katrine blev færdiguddannet som dyrlæge i 2015 og har siden da arbejdet som smådyrsdyrlæge på Vodskov Dyreklinik i det nordjyske, hvor hun var ansat i 5 år.

Under sit studie arbejdede hun som dyrlægestuderende på Dyreværnet samt en dyreklinik på Amager, hvor patientkartoteket primært bestod af familiedyr.

Hun har særlig interesse indenfor felterne tandbehandling og hudsygdomme hos både hund og kat. Hun er helt enormt begejstret for sin “tandhule”, som er udstyret med topmoderne udstyr til tandbehandling.

Privat bor på hun på en skovejendom med sin kæreste Peter og mandags-hunden Myrna. Fritiden bruges i haven og drivhuset samt på naturskønne ture ud i det blå.

Sanne Brasholt

Sanne afsluttede dyrlægestudiet i 2016 og har siden da været ansat på to forskellige dyreklinikker i Nordjylland.

Hendes interesseområder favner bredt. Hun interesserer sig blandt andet for medicinske sygdomme hos både hund og kat, skader samt medfødte og erhvervede lidelser i bevægeapparatet. Hertil kommer hundeopdræt.

I det hele taget har driften af klinikken høj prioritet, så både dyrene, deres ejere og kollegerne på stedet har de bedst mulige betingelser.

Privat bor Sanne i et hus på landet og bruger flittigt området omkring til at træne sine hunde af racen Gammel Dansk Hønsehund, der, udover at være en vigtig del af familien også bruges til jagt og prøver.

Klinikhundene

Dyrlægernes hundehoveder er tit og ofte med på job og nyder hinandens selskab i stor stil. De har egne hundedagplejefaciliteter i underetagen, hvorfra de følger med i dagens dont, leger og driver den af.

Samarbejdspartnere

WUUF hundecenter (adfærdskonsultationer, rådgivning, træning og dagpleje)

Kiropraktik Dyrlægen (Camilla Gregersen)

4,8 ud af 5 stjerner

5/5
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.