Behandlinger af andre smådyr

- Hos os er dit kæledyr i gode hænder

Kløe, fordøjelsesproblemer eller småsår? – uanset hvad dit kæledyr har brug for, står vi klar til at hjælpe

Dit kæledyrs sundhed afhænger af mange faktorer, herunder race, alder, miljø osv. Hos Dyrlægehuset Hjallerup har vi solid erfaring med undersøgelse, forebyggelse og behandling af mindre kæledyr, så du kan få råd og vejledning skræddersyet til lige netop dit kæledyrs behov. 

Hos os kan du regne med:

behandlinger og priser

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser til dit kæledyr – fra sundhedsundersøgelser og vaccinationer, over hud- og fordøjelseslidelser, til operationer. Vi står klar til at hjælpe vejen rundt i forebyggelse, screening, diagnosticering, behandling og monitorering af sygdomme – og ligger vi ikke selv inde med en særlig specialviden, kan vi hjælpe dig videre til en af vores kompetente samarbejdspartnere.

Herunder kan du læse mere om de mest gængse typer behandlinger, vi tilbyder dit kæledyr. Finder du ikke det, du søger, kan du altid ringe til os på 73 70 91 31 eller sende os en mail på post@dyrlaegehusethjallerup.dk for at høre nærmere.

Priserne er vejledende og kan variere ift. dit kæledyrs vægt (fx dosis af medicin) eller evt. ønsker om tillægsydelser. Alle priser er inkl. moms.

Eksklusive eventuel medicin og materialer.

Ved en almindelig konsultation udfører vi en problemorienteret klinisk undersøgelse af dit kæledyr, hvor vi tager udgangspunkt i en snak om årsagen til din henvendelse og slutter af med at fremlægge vores anbefalinger til evt. yderligere undersøgelser og/eller behandling.

Inklusive forudgående bedøvelse

Aflivninger foregår i rolige omgivelser i vores særskilte farvelrum med separat udgang.

Hvis du har brug for det, kan vi også hjælpe ift. fælleskremering, enkeltkremering, urne mv. Tal med os om dine ønsker, så hjælper vi med at få dem opfyldt, så godt vi kan.

Ud over ovenstående behandlinger kan vi naturligvis hjælpe med udredning, behandling og operation i forbindelse med almindelige sygdomme, dit kæledyr kan komme ud for, herunder fx kastration, spaltning af bylder, behandling af bidsår eller andre skader, pelstab og kløe, afkortning og slibning af fortænder, lidelser i fordøjelsessystemet, haltheder osv.

Bemærk venligst:

Afregning skal altid ske efter endt behandling/konsultation, medmindre andet er aftalt med dyrlægen på forhånd. Vi modtager Visa/Dankort, MasterCard, MobilePay og kontanter.

Priser for medicinske og kirurgiske behandlinger vil variere fra dyr til dyr, da undersøgelse og behandling skal skræddersys til den enkelte patient. Vi har derfor brug for at se din hund til en konsultation, før vi kan give et prisoverslag på den specifikke behandling.

BRUG FOR HJÆLP UDEN FOR ÅBNINGSTID

Vi indgår i en vagtordning med andre dygtige lokale dyrlæger, så du altid kan få hjælp, uanset hvornår du har brug for det. Ring på telefonnummeret herover, så får du fat i den vagthavende dyrlæge.

4,8 ud af 5 stjerner

5/5
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.