behandlinger af hunde

- Hos os er din hund i gode hænder fra hvalp til seniorliv

Vaccination, kloklip, tandrensning eller kastration – uanset hvad din hund har brug for, står vi klar til at hjælpe

Din hunds sundhed afhænger af mange faktorer, herunder race, anvendelse, alder, livsstil osv. Hos Dyrlægehuset Hjallerup har vi stor erfaring med undersøgelse, forebyggelse og behandling til hunde i alle aldre og af alle racer, så du kan få råd og vejledning skræddersyet til lige netop din hunds behov. 

Hos os kan du regne med:

behandlinger og priser - hund

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser til din hund – fra sundhedsundersøgelser og vaccinationer, over hud- og tandlidelser, til komplicerede operationer. Vi står klar til at hjælpe hele vejen rundt i forebyggelse, screening, diagnosticering, behandling og monitorering af sygdomme – og ligger vi ikke selv inde med specialviden, kan vi hjælpe dig videre til en af vores kompetente samarbejdspartnere.

Herunder kan du læse mere om de mest gængse typer behandlinger, vi tilbyder din hund. Finder du ikke det, du søger, kan du altid ringe til os på 73 70 91 31 eller sende os en mail på post@dyrlaegehusethjallerup.dk for at høre nærmere.

Ved operationer eller særlige undersøgelser  modtager du inden ankomst en mail med vejledning til eventuelle forberedelser (fx hvis din hund skal faste, eller du skal medbringe særlige ting til undersøgelse).

Priserne er vejledende og kan variere ift. din hunds vægt (fx dosis af medicin) eller evt. ønsker om tillægsydelser. Alle priser er inkl. moms.

Vaccination omfatter altid en sundhedsundersøgelse af din hund samt en dialog med dig med fokus på race, alder og livsstil.

En årlig sundhedsundersøgelse giver os gode chancer for at forebygge eller fange eventuelle lidelser/sygdomme i opløbet og sætte ind med tidlig behandling.

Valget af vaccine(r)/dækning foretages på baggrund af dyrlægefaglig rådgivning ud fra sundhedsundersøgelsens resultater, hvorefter vi sammen fastlægger en individuel vaccinationsplan, der matcher dine og din hunds behov.

Basisvaccination af hvalpe foretages typisk ved hhv. 8-, 12- og 16-ugersalderen, efterfulgt af en vaccination ved 1-årsalderen. Herefter afhænger det anbefalede vaccinationsinterval af, hvilken individuel dækningsgrad valget er faldet på.

Vi har valgt at anvende de vacciner på markedet, der yder højest beskyttelse og har færrest bivirkninger.

Psst! Vi har favorable priser på vaccination og chipmærkning af hele hvalpekuld, inklusive sundhedsundersøgelse, sundhedsbøger og registrering i Dansk Hunderegister. Ring på 73 70 91 31, hvis du vil høre mere! 

Revaccinationsprisen er gældende, hvis den forudgående vaccination er foretaget på klinikken inden for to måneder. Inklusive sundhedsundersøgelse. Prisen afhænger af vaccinevalg.

Eksklusive eventuel medicin og materialer

Ved en almindelig konsultation udfører vi en problemorienteret klinisk undersøgelse af din hund, hvor vi tager udgangspunkt i en snak om årsagen til din henvendelse og slutter af med at fremlægge vores anbefalinger til evt. yderligere undersøgelser og/eller behandling.

Inkl. vaginoskopi, vaginalcytologi og progesteronmåling via blodprøve

Første brunstkontrol 950,- 

Opfølgende brunstkontroller  750,-

En almindelig kloklip tager normalt ca. 15 minutter og forudsætter, at din hund er venlig og accepterer almindelig håndtering.

Har din hund behov for ekstra tid og støtte til kloklip? Er den er stresset, bekymret eller bange for at få klippet sine kløer, eller har den brug for beroligende medicin i situationen, så gør os venligst opmærksom på dette, når du bestiller tid – så finder vi frem til en løsning, så kloklipning kan blive en god oplevelse for både din hund og dig.

Vi tilbyder denne service uden beregning, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at hvalpen/unghunden lærer at få klippet sine kløer tidligt i livet. Dette giver samtidig dig som hundeejer mulighed for at blive mere tryg ved situationen og stille de spørgsmål, du måtte have i denne forbindelse.

Kræver tidsbestilling.

Foretages på vågen hund og forudsætter, at hunden er nogenlunde samarbejdsvillig.

Vi tager hellere end gerne et kig på din hunds tænder uden beregning, fordi vi ved, at en sund mund er vigtig for den generelle sundhed og trivsel. Opdages evt. problemer tidligt, kan vi sætte ind med forebyggende behandling for at undgå senere sundhedsproblemer for din hund.

 

Ved et tandtjek ser vi blandt andet efter belægninger på tænderne, om der er tænder, der er knækkede eller misfarvede, om der er områder med rødt og betændt tandkød eller andre tegn på sygdom i mundhulen. Herefter fremlægger vi vores vurdering og anbefalinger.

Kræver tidsbestilling.

Inklusive narkose, varme, monitorering, mundhulestatus, tandrensning, polering og fuld tandrøntgen.

0-10 kg: Fra 2209,-

10-20 kg: Fra 2344,-

20-40 kg: Fra 2630,-

40 kg og opefter: Fra 2820,-

Tandrensning anbefales, når der er synlig tandsten og/eller tandkødsbetændelse og foregår altid i fuld narkose. Vi anvender altid tandrøntgenoptagelser i forbindelse med tandrens, da det giver os mulighed for at vurdere tændernes sundhed under tandkødet. Med tandrøntgen kan vi nemlig opdage sygdomme i tænder, som ellers ikke er synlige for det blotte øje. En tandrensning med tandrøntgen giver dig dermed størst sikkerhed for at fange evt. problemer tidligt og sætte ind med den nødvendige behandling.

Hvor tidligt i livet, og hvor ofte en hund har behov for tandrensning, er meget individuelt. Her har blandt andet race, genetik og kosten stor betydning. Kig forbi til et gratis tandtjek eller få en snak om din hunds behov ved dens årlige sundhedsundersøgelse.

Bortoperation af tænder, forsegling af emaljeskader, dentale fyldninger, vital pulpa-terapi og anden tandbehandling takseres særskilt og foretages efter forudgående aftale med ejer.

Inklusive narkose, varme, monitorering samt hjemsendelse med smertestillende tabletter, krave og helingskontrol.

0-10 kg: Fra 3561,-

10-20 kg: Fra 4125,-

20-40 kg: Fra 4888,-

40 kg og opefter: Fra 5300,-

Er du i tvivl, om du bør få din tæve steriliseret? Kontakt os gerne for at få en snak om, hvorvidt sterilisation kan være en god løsning for lige præcis din tæve. Her gennemgår vi fordele og ulemper ved indgrebet samt det anbefalede tidspunkt for at udføre det.

Mulighed for dagsindlæggelse med overvågning uden yderligere beregning samt helingskontrol efter 10-14 dage.

Inklusive narkose, varme, monitorering samt hjemsendelse med smertestillende tabletter, krave og helingskontrol.

0-10 kg: Fra 1883,-

10-20 kg: Fra 2232,-

20-40 kg: Fra 2503,-

40 kg og opefter: Fra 2720,-

Er du i tvivl, om du bør få din hanhund kastreret? Kontakt os gerne for at få en snak om, hvorvidt kastration kan være en god løsning for lige præcis din hanhund. Her gennemgår vi fordele og ulemper ved indgrebet samt det anbefalede tidspunkt for at udføre det.

Du kan desuden finde mere information om kastration af hunde her 

Mulighed for dagsindlæggelse med overvågning uden yderligere beregning samt helingskontrol efter 10-14 dage.

Ormekur er receptpligtig medicin, der lovmæssigt ikke må udleveres, medmindre din hund har fået konstateret orm, enten visuelt bekræftet eller ved en fæces undersøgelse. Dette er med henblik på at undgå resistensudvikling hos parasitterne. 

Registrering, tildeling af ormekur og attestation af dette i hundens kæledyrspas.

Dansk lovgivning kræver, at vi registrerer dig og din hund, førend vi kan tildele den en ormekur.

Ovenstående pris dækker derfor den tid, det tager at oprette din og din hunds journal, gennemlæsning og udfyldning af relevante papirer (såsom pas) samt tildeling af medicinen og dyrlægens underskrift.

Prisen er eksklusive ormekurens kostpris, da dosering er afhængig af hundens vægt.

Tildeling af ormekur og attestation af dette i hundens kæledyrspas.

Prisen dækker gennemlæsning og udfyldning af relevante papirer (såsom pas) samt tildeling af medicinen og dyrlægens underskrift.

Prisen er eksklusive ormekurens kostpris, da dosering er afhængig af hundens vægt.

Inklusive forudgående bedøvelse

Når det er blevet tid at tage afsked med din hund, kan du få foretaget aflivningen hos os i rolige omgivelser i vores særskilte farvelrum med separat udgang.

Hvis du har brug for det, kan vi også hjælpe ift. fælleskremering, enkeltkremering, urne mv. Tal med os om dine ønsker, så hjælper vi med at få dem opfyldt, så godt vi kan.

Sølvpakken er møntet på hundeejeren, der har en tæve som allerede er parret, og ønsker at have hånd i hanke med drægtighedsforløbet.

I pakken indgår følgende:

 • Drægtighedsscanning dag ca. 30-35 efter ægløsning
 • 100% rabat på receptgebyr ved udlevering af ormekur til tæve samt hvalpe

Derudover tilbydes:

 • 35% rabat på honorar ved herpes-vaccinationer
 • 25% rabat på drægtighedsrøntgen ca. dag 50
 • 10% rabat på honorar ved sundhedsundersøgelse, vaccination og chipmærkning af hvalpe
 • Pjece om det normale fødselsforløb

 

*Du sparer omkring 800,- ved et kuld på 5 hvalpe. 

Den store samlede pakke af reproduktionsydelser skræddersyet til hundeejeren, der ud over at have hånd i hanke med drægtighedsforløbet, også ønsker at kende det optimale parringstidspunkt.

I pakken indgår følgende:

 • 3 brunstkontroller inklusive vaginalsvaber, vaginoskopi og kvantitativ progesteronmåling
 • Drægtighedsskanning ca. dag 30-35 efter ægløsning
 • 100% rabat på receptgebyr ved udlevering af ormekur til tæve samt hvalpe
 • Pjece om det normale fødselsforløb

Derudover gives rabat på følgende:

 • 50 % rabat på honorar ved Herpes vaccinationer
 • 25 % rabat på drægtighedsrøntgen ca. dag 50
 • 10 % rabat på honoraret ved sundhedsundersøgelse, vaccination og chipmærkning af hvalpe

 

*Du sparer eksempelvis omkring 1500,- ved et kuld på 5 hvalpe.

Ud over ovenstående behandlinger kan vi naturligvis hjælpe med udredning, behandling og operation i forbindelse med almindelige sygdomme, din hund kan komme ud for, herunder fx allergi, bortoperation af tumorer, spaltning af bylder, haltheder, behandling af bidsår og andre skader, operativ fjernelse af fremmedlegeme i tarm, operation af cherry eye, tandudtræk eller medicinske sygdomme i fx. lever eller nyrer.

Bemærk venligst:

Afregning skal altid ske efter endt behandling/konsultation, medmindre andet er aftalt med dyrlægen på forhånd. Vi modtager Visa/Dankort, MasterCard, MobilePay og kontanter.

Priser for medicinske og kirurgiske behandlinger vil variere fra dyr til dyr, da undersøgelse og behandling skal skræddersys til den enkelte patient. Vi har derfor brug for at se din hund til en konsultation, før vi kan give et prisoverslag på den specifikke behandling.

BRUG FOR HJÆLP UDEN FOR ÅBNINGSTID

Vi indgår i en vagtordning med andre dygtige lokale dyrlæger, så du altid kan få hjælp, uanset hvornår du har brug for det. Ring på telefonnummeret herover, så får du fat i den vagthavende dyrlæge.

4,8 ud af 5 stjerner

5/5
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.